ÇOCUK GÖZÜYLE BARIŞ

2016 YILI KADIKÖY BELEDİYESİ

ÇSM RESİM YARIŞMASI DUYURUSU

Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi'nin düzenlediği "Çocuk Gözüyle Barış" temalı Resim Yarışması için geri sayım başladı!

Başvurular, 23 Şubat - 04 Nisan 2016 tarihleri arasında Çocuk Sanat Merkezi'ne yapılacak.

Çocuk Sanat Merkezi, Kadıköy ilçesi sınırları içinde yaşayan 7-13 yaş arasındaki tüm çocukları resim yapmaya davet ediyor. Katılımcıların 7-9 ve 10-13 olmak üzere 2 yaş grubunda değerlendireceği yarışma için "Şartname" ve "Başvuru Formu" Kadıköy Belediyesi (www.kadikoy.bel.tr) ve Çocuk Sanat Merkezi(www.cocuksanatmerkezi.kadikoy.bel.tr) internet sitelerinden temin edilebilir.

Resimler, Kadıköy Belediyesi internet sitesinden temin edilebilen katılım formu doldurularak “Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi, Fahrettin Kerim Gökay Cad. No.128 Göztepe-Kadıköy” adresine elden teslim edilecektir. Çocuklardan "kendi bakış açıları ile barışı resmetmelerinin" istendiği bu yarışmaya katılım 04 Nisan 2016 tarihinde sona erecek.

Yarışmaya katılan resimlerden sergilenmeye değer görülenler ile ödüllendirilenler öncelikle Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi’nde sergilenecektir. Yaş gruplarına göre iki grupta değerlendirilen resimler için toplam 6 resim ödüllendirilecektir. Birinci - ikinci - üçüncü sırada ödüllendirilecek resimlere verilecek hediyeler daha sonra açıklanacaktır.

Kazanan yarışmacılara ödülleri, 23 Nisan 2016, Cumartesi günü gerçekleştirilecek Ödül Töreni’nde verilecek.

Resim Yarışması BAŞVURU FORMU için TIKLAYINIZ..!

Resim Yarışması TEKNİK ŞARTNAMESİ için TIKLAYINIZ..!