PALETİMDE 23 NİSAN ŞİİRLERİ

2017 YILI KADIKÖY BELEDİYESİ

ÇSM RESİM YARIŞMASI DUYURUSU

Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi'nin düzenlediği "Paletimde 23 Nisan Şiirleri" temalı Resim Yarışması için geri sayım başladı! Başvurular, 28 Şubat - 07 Nisan 2017 tarihleri arasında Çocuk Sanat Merkezi'ne yapılacak.

Çocuk Sanat Merkezi, Kadıköy ilçesi sınırları içinde yaşayan 7-13 yaş arasındaki tüm çocukları resim yapmaya davet ediyor. Katılımcıların 7-9 ve 10-13 olmak üzere 2 yaş grubunda değerlendireceği yarışma için "Şartname" ve "Başvuru Formu" Kadıköy Belediyesi (www.kadikoy.bel.tr) ve Çocuk Sanat Merkezi (www.cocuksanatmerkezi.kadikoy.bel.tr) internet sitelerinden temin edilebilir.

Resimler, Kadıköy Belediyesi internet sitesinden temin edilebilen katılım formu doldurularak “Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi, Feneryolu Mah. Çamlıtepe Sok. No.1 Göztepe-Kadıköy” adresine elden teslim edilecektir. Çocuklardan "seçtikleri bir 23 Nisan şiirini resmetmelerinin" istendiği bu yarışmaya katılım 07 Nisan 2017 tarihinde sona erecek.

Yarışmaya katılan resimlerden sergilenmeye değer görülenler ile ödüllendirilenler öncelikle Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi’nde sergilenecektir. Yaş gruplarına göre iki grupta değerlendirilen resimler için toplam 6 resim ödüllendirilecektir. Birinci - ikinci - üçüncü sırada ödüllendirilecek resimlere verilecek hediyeler daha sonra açıklanacaktır.

Kazanan yarışmacılara ödülleri, 23 Nisan 2017, Pazar günü Özgürlük Parkı Kutlama Alanı’nda gerçekleştirilecek Ödül Töreni’nde verilecek.

Resim Yarışması BAŞVURU FORMU için TIKLAYINIZ..!

Resim Yarışması TEKNİK ŞARTNAMESİ için TIKLAYINIZ..!