ÇSM RESİTAL GECESİ

Yeldeğirmeni Sanat Merkezi'nin açılışından itibaren aralıksız her yıl 10 Kasım haftasında, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü konserlerle anmayı hedefleyen  Çocuk Sanat Merkezi’nin artık geleneksel hale gelmiş olan önemli bir etkinliğine davet etmek istiyoruz… Her biri değerli ÇSM öğretmenlerinin yetenekli öğrencilerle buluştuğu ve aynı sahneyi paylaştıkları içeriği dopdolu bir etkinliğe; Resital Gecesine…

Kadıköy Belediyesi’nin birkaç yıl önce Kadıköy’ün sanat hayatına kazandırdığı, enfes akustiği ve atmosferi ile büyüleyici bir mekân olan Yeldeğirmeni Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek bu Resital Gecesinde ÇSM Gitar Orkestrası ile üflemeli çalgılar ve keman öğrencileri öğretmenleriyle birlikte Bach’tan Vivaldi’ye Mozart’tan Henry Mancini’ye kadar geniş bir repertuarla takipçilerinin karşısına çıkacak. Bu defa, başta sevgili eğitmenlerimiz olmak üzere tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyoruz.

Mekan: Yeldeğirmeni Sanat Merkezi

Tarih: 2018.11.22